Gæstebog

Her må du meget gerne skrive ris og ros til mig.

Har du lyst til at hjælpe mig, betyder det meget med en anbefaling hos Google.
Giv mig et par ord med her:
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=brigthon+clairvoyance#lrd=0x464d7c62af03f50f:0x336756eb5fa78d30,3,,,

17-11-2022

Jane

Min datter har spiseforstyrrelse. Dorte har brugt fjernhealing for tankemylder og lavt selvværd. At vende negative, kontrollerende tanker til positive.

Jeg kan mærke på min datter, at det virker. Vi har været 3 omgange og jeg kan hver gang skrive til Dorte, at hun er stoppet med fh, da min datter derefter får nedbrud og triste tanker.

Anbefaler seriøst dette til andre. Spiseforstyrrelser er en psykisk sygdom, men kan kureres...

02-11-2022

Brian og Rikke fra Slagelse

Hej Vi havde besøg af Dorte og vil klart anbefale hende, vi fik renset vores hus og der er endeligt blevet næsten ro i huset og vi vil bestemt bruge Dorte igen en anden gang

23-05-2022

Janne Kabat Striberg

Spændende aften jeg deltog i hos dig i klinikken. Med afdødekontakt i april 2022 fra kl.19 til kl.21..Sikke hurtigt de 2 timer løb.

31-10-2021

Christina

Tak for en skøn oplevelse af afdødkontakt!

23-09-2021

Peer Madsen

Tak af hjertet Dorthe, for bars healing, clairvoyance og din gode måde at være på.

For første gang i mange år er jeg glad og fri

14-06-2021

Lone Larsen

Har besøgt Dorthe og mine spørgsmål holdte fint stik for min fremtid. Så kan varmt anfefales 👌😘

11-03-2021

Dorith

Hej Dorte

Tak for hjælpen, det er dejligt at kunne side i sin ståre uden at være ved at blive ,,kvalt,, i tobaksrøg lugt. Er glad for de råd jeg har fået gennem de mange år jeg har brugt dig som claiuvoant, du er altid klar med et svar eller et godt råd..... tak for
dig ❤️❤️

12-08-2020

Jane

Kære Dorte

Min yngste datter faldt af hesten i februar/marts ved et voldsomt styrt. Hun huskede ikke så meget og har været utrolig præget af hændelsen.


Først kontaktede jeg dig og hun fik bars/healing, som hjalp.

Over sommerferien var der gråd og frygt for, at hun mistede lysten til hestesport for altid. Vi talte og blev enige om, at vi måtte prøve at tømme en kasse med frygt for dette og en kasse med bekymringer for generelle ting.

Hun blev lagt i hypnose, kunne svare på spørgsmål og være med i handlingerne. Kasserne blev tømt og Cenia var med. Kunne huske det meste.

I aftes var der så gråd igen og tristhed med frygt. Lysten til at ride manglede.

I dag har jeg efter endt rideundervisning, hvor også ridelærer var informeret om ovenstående - jeg har den gladeste og lykkeligeste pige hjemme, som igen næsten ikke kan vente til næste ridesession.

1000tak for dette Dorte❤❤❤

26-06-2020

Jette Funcke

Efter en glad hund væltede mig omkuld og selv om Dorthe ikke havde tid få hun selv ikke var på dupperne fik hun tid til at fjernhealing mig så jeg kunne gå i weekenden uden de store smerter og det er jeg tusinde tak for. Man kan altid regne med hende.
🤩🤩🤩🤩

Hjemmeside 11-03-2020

Jane

Psykisk healing

Kære Dorte

Fredag prøvede jeg psykisk healing og fremhævede specielt min trang til følelsesmæssigt grådfremstilling af mange ting.

Helt utrolig virkning allerede, da vi tog afsked og jeg skulle fortælle om dødsfald. Så meget bedre og jeg ønsker at gøre det igen, da denne effekt er god og dejlig.

02-03-2020

Camilla

D 1 marts var jeg på Vemmelev messe og prøvede 2 clairvanter. Må sige jeg har aldrig oplevede noget ligede som over ved Dorte. Hun sage mange rigtige ting. Er også et rart menneske

31-01-2020

Mette

Tak Dorte.

For give min søn bars.

Min søn har ikke bliver ikke så hurtigt vred og han er meget mere glad.

24-01-2020

Heidi Hansen

Var til healing hos Dorte i går (har uhelbredelig cancer) følte mig let og afslappet da jeg gik derfra. I dag har jeg lidt mudren men tror på det er eftervirkninger på en god måde. Dorte er kanon dygtig, har tidligere været til clairvoyance hos hende hvor
jeg kom i kontakt med min dødfødte og min eksmand. Super god oplevelser begge gange hos Dorte, ikke sidste gang jeg besøger hende.

11-01-2020

Pia Andersen

Jeg har fået en håndpålæggelse hos Dorte for ca 1 ugen siden. Må indrømme jeg tænkte det kan da umuligt virke.Men det gjorde det. De første 8-10 timer følte jeg mig ved siden af mig selv. 2 dage efter var jeg alene i bilka og det er 2 år siden jeg har
prøvede det. Det er værd at prøve. Dejligt at slippe af med min angst

11-12-2019

Brian Hansen

Tak for du tog kontakt til min far.

Du er dygtig

28-11-2019

Pia Nielsen

Har haft en telefon clairvoyance i da. Synes det er vildt så godt du beskrev mig og mit liv.Fedt du kunne give mig nogle redskaber til at komme videre

04-11-2019

Torben

Tak til dig Dorte for at gi mig ro. Jeg lider af en dødlig sygdom og har ingen der tør snakke med mig om det at jeg skal dø.

Hos Dorte oplevede jeg en kærlig varm behandler, som turde snakke oprigtigt med mig.


Tror ikke du ved hvor meget det betød for mig.

Af hjertet tak

21-10-2019

Helle

Jeg vågnede en morgen helt ved siden af mig selv.Jeg skrev til Dorte, som foreslog en energirensning med healing.Jeg satte mig til rette i min lænestol med et tæppe på, da Dorte satte gang i healingen.

Jeg har aldrig oplevet så stærk en kraft. Jeg sad fuldstændig paralyseret, tung i kroppen og ude af stand til at bevæge mig. Jeg mærkede der gik gang i en rensning af min krop fysisk, og så hvordan gammel karma blev renset og healet op på.
Derefter faldt jeg hen, var langt væk i en halv time, hvor jeg vågnede med et sæt i kroppen. Stadig ude af stand til at bevæge mig, men vågen nok til at mærke en stor forandring i min krop, og i mit sind.
Jeg var lidt rundt på gulvet da jeg rejste mig, jeg skulle lige finde balancen igen.Hold da op en kraft Dorte har, hun er virkelig dygtig. Hun ved lige præcis hvad der er det rigtige at sætte ind med.Tak for dig Dorte - Knus.

08-10-2019

Marianne S.

Dejligt du hjalp min søn.

Har var hele tiden ked af det og ville ikke til sport osv.Dorte fandt ud af der sad en klæbeånd på ham.Den fjernet hun og efter et par døgn begyndte han at blive sig selv igen.

27-09-2019

Mia Andersen

Tak til dig Dorthe for den gribene kontakt til min afdøde mand.Dorthe sagde hun havde kontakt til ham og først var jeg skepistisk,men Dorthe sagde en del ting, som hun umuligt kunne vide.

Og da hun sagde min mand sagde jeg elsker dig til enden af haven vidste jeg det var ham.

Det var noget vi drillede hinanden med.

Kommer helt sikkert igen Dorthe

13-09-2019

Jette Hansen

Jeg var hos Dorte i maj mdr og fik hypnose. Efter det har jeg tabt mig 8 kg. Er rigtigt glad for jeg har mødt dig Dorte. Du er en utrolig varm person. Min stor anbefaling for du

05-08-2019

Eva Jensen

Dejligt du ville hjælpe mig midt i din ferie.Det er jeg glad for. Jeg fik hjælp til min meget slemme angst. Kunne næsten ikke være nogen steder pga min angst. Tak for du fik vendt mit sind. Ellers havde jeg ikke kunne skrive dette i dag. Ja ville tage
mit egen liv

26-06-2019

Louise

spirituel body balance kaldte Dorte den behandling jeg fik.Det betyder ikke så meget for mig hvad det hedder, men at det virker.Jeg har klart kunne mærke der er fjernet en masse tungt fra mit sind og jeg har meget mere klarhed. Føler mit liv er blevet
lettere

20-06-2019

Klaus

Tak for god behandling i dag. Fik afvide hvad jeg skal arbejde med i fremtiden. Det bliver ikke nemt

11-06-2019

Søren og Hanne

Vi har gennem flere år haft ballade i vores hus.

Banken på væggen. Ting er blevet væk osv.

Vi så skygger om aften og følte nogen kiggede på os. Dorte kom ud og fjernet energi sagde hun og rensede hele hjemmet.

Hun var her for 6 dagen siden og her er stadig ro og vi er mere glade. Så dejligt med Dortes hjælp

03-06-2019

Hella

Jeg var på alternativ i går for første gang i mit liv.

Jeg besluttede mig for at sætte mig i den varme stol hos Dorte. Det kom jeg ikke til at fortryde. Hun fik sat nogle ting på plads og gang i tankerne på den gode måde. Skal helst sikkert på messe igen.

Tak

26-05-2019

Gitte Nielsen

Jeg havde en samtale i telefonen med Dorte i torsdags. Hun kunne sige nogle ting der passer. Hun gav mig så meget ro og klarhed.

10-05-2019

Helle

Kære Dorthe.

Tak for Spirituel Body Balance, der er sket en stor forandring i min krop. Den virkede fuldstændigt efter hensigten til koncerten i går🥰❤️

04-05-2019

frank rasmussen

hej dorthe.hvis du skulle få en besked om at det er vigtigt at vi får kontakt,så kontakt mig gerne.

hilsen frank.

02-05-2019

Michael Pedersen ( MIckey )

Jeg har fået Spirituel Body Balance. Jeg er virkelig positivt overrasket da jeg aldrig har prøvet denne behandling før. Jeg følte jeg var gået i stå og havde brug for et ekstra skub i den retning som jeg vil gå. Allerede 2 dage efter kunne jeg mærke forskel
de første to dage. Og nu føler jeg er klar igen. Jeg føler jeg har fået ny energi og der er blevet rykket godt i min krop for at slippe de blokeringer. Nu er jeg helt klar til at gå igang igen med Mine Reiki Healinger. Mange tusinde tak dorthe det var fantastisk
<3 Jeg kan varmt anbefale denne form for healing især hvis du selv er igang med uddannelsse som healer det har virkelig skubbet mig i den rigtige retning.

23-04-2019

Gitte Schols

Jeg har været hos Dorthe i dag og få både afdødekontakt og clairvoyance.Hvor er det skræmmene så rigtigt hun rammer.Jeg har fået så meget med hjem at jeg næsten ikke kan rumme det.Tak til dig Dorthe

29-03-2019

Cecilie

Selv om jeg ikke helt vidste om jeg skulle tro på det med at folk snakker med afdøde. Dorte fik mig overbevist om, at hun ihvertfald kan. Jeg satte mig,så siger hun ud af den blå luft.Det er din mor ikke sandt og hun sagde ting hun ikke kan slå op nogle
steder

20-03-2019

Gitte Myhrvold

Jeg har været hos Dorte flere gange med super gode resultater. Den første gang havde du kontakt til min afdøde mor. Det var fantastisk . Tusind tak for at jeg har mødt dig.

09-03-2019

Anne

Vi har i dag haft besøg af Dorte fordi vi havde en fornemmelse at der var nogen i vores hus og ganske rigtigt vi fik fjernet 3 som ikke ville os noget godt samt fik jeg mærke ånderne på tæt hold og super spændene at se hvordan Dorte arbejder med ånderne

24-02-2019

Linda Hansen

Jeg har været på alternativ messe i Ringsted i dag.

Der fik jeg en clairvoyance af Dorte.Det var vildt hvad hun kunne se omkring mig. Briger helt klart Dorte igen

07-02-2019

Maibritt Christiansen

Tusind tak for rensningen af mine negative energier og blokeringer i dag 😊 det har været en skør dag efter det hi hi. Var mega træt på vej hjem og tænkte kun på at tage en lur. Men skulle lige handle først. Det tog så næsten 1,5 time 😁 jeg havde så meget
overskud og var lettet på en måde. Fik så ryddet op og støvsuget og så blev jeg træt. Sov nogle timer og tog til træning. Synes ikke at jeg kunne tæske mig selv som jeg plejer, for jeg havde ikke noget negativt at skulle brænde af 😊😊

06-01-2019

Mark og Gitte

Tak Dorte for du tog dig tid til,at hjælpe os en lørdag.

Det var rart at få styr på vores tvivl omkring vores fælles firma.

Og tak for skubbet i den rigtige retning.

Du er god til erhverv clairvoyance.

Du har vores anbefaling.Kommer helt sikkert igen

07-12-2018

Rikke Lind

Tak for en rigtig vidunderlig aften i går. Yderst intrasant. Rigtigt dejligt at få kontakt til min far igen. Dorte Du er virkelig dygtig.

06-12-2018

Annette Skovlund

Tak Dorte for en god aften med afdøde og engle. Jens fik en god oplevelse af hvad det er jeg går og pusler med. Mere forståelse for det og også spørgsmål. Dejlig aften.

27-11-2018

Heidi

Har lige modtaget en besked fra englene og hold da op blev hel glad for havde brug for den besked.

17-11-2018

Lene Eberhardt

Jeg var til foredrag og afdødekontakt i torsdag. Jeg var meget skeptisk da vi gik igang. Dette fortalte jeg Dorthe, hun var helt okay med det.

Dorthe “fik” mig ved afdødekontakt.hun startede med at sige noget, som ingen andre kunne vide 😊 fantastisk aften

10-11-2018

Lis Hansen

Jeg har prøvet noget Dorte kaldte indisk håndpålæggelse.Det hjalp på min tanke mylder og jeg fik en del mere energi.

Tak til dig Dorte

Hjemmeside 20-09-2018

Aase Stokholm

Under mit besøg hos Dorte Brighton torsdag den 6/9 blev jeg ringet op af vores yngste søn, som ville fortælle mig om undersøgelsen hos jordemoderen samme dag.

Han og min svigerdatter ventede en lille pige, og der var gået nogle dage over tiden. De havde fået at vide, at hvis den lille ikke var kommet til verden mandagen efter, ville der blive sat gang i fødslen, hvilket de ikke var helt trygge ved.

Dorte tilbød at hjælpe med fjernhealing, og da accept fra søn og svigerdatter var i hus, startede fjernhealingen fredag morgen. Allerede natten mellem fredag og lørdag begyndte uro og murren i kroppen, og lørdag aften gik turen til Rigshospitalet, hvor lillepigen
så dagens lys.

Ingen af os kan naturligvis med sikkerhed sige, at det er fjernhealingen, som satte gang i fødslen, men Dorte har set resultater tidligere, og jeg føler mig overbevist om, at det er sådan, det er.

Tak til dig, Dorte, fra vores lille familie.

01-09-2018

Pernille

Har været hos Dorte til samtale øh vist nok også clairvoyance.

Hun kunne hjælpe mig med, at få mine tanker på plads.

Da jeg fik derfra følte jeg at mit liv var kommet tilbage. Jeg er bare så taknemlig

22-08-2018

Janne

Indisk håndspålæggelse har en god virkning på mig. Hjernen får et "kick spark". Samtidig med at der kommer dejligt ro i sindet 👐

17-08-2018

Jane

Kære Dorte.

I dag har jeg prøvet tror det hed body-balance-healing og den lettelse og friskhed det giver, kan jeg kun anbefale. Jeg mærker noget uro i kroppen uden, at det føkes ubehageligt. Energier iflg dig, som skal på plads. Jeg har det rigtig rart.

Min 700 kg tunge arm føles lettet for ca 699 kg nu. Fantastisk.

Du rettede mit ben/bækken og det er også godt. 1000-tak

12-08-2018

lone

vi har haft besøg af dorte . vores hjem var nærmest en terrorist mine . som har påvirket os begge i lang tid . dorte er en meget dygtig person . nu skal vi lige synke oplevelserne , men kan allerede mærke en forskel her hjemme <3 tak virkelig <3

04-07-2018

Janne Striberg

Spændene aften d.4/7-18 i din klinik ♥️ Hvor der var beskeder fra engle og afdøde♥️

12-06-2018

Tanja Andersen

Så kom dagen, hvor jeg skulle i Dortes klinik.Jeg skulle have håndspålæggelse. Det skulle hjælpe mig med min angst og stress. Jeg kunne kun mærke lidt,men i eftermiddags da jeg skulle handle oplevede jeg angsten ikke kom snigende. Så skønt

27-05-2018

Janne Striberg

Hej Dorte. Dejligt at komme i din klinik. Du har en fantastisk personlighed. 😉 Din healing virker bestemt på mig og mine skavanker 👏

06-05-2018

Pernille Hansen

Tak fordi du tog min datter ind på en søndag.

Aldrig har jeg før været, så bange for hvad der skulle ske.

Min datter på 16 år havde en klæbe ånd på sig.

Hun havde selvmordstanker.

Dorte fik ånden væk. Jeg kunne lige frem mærke det lettet i lokalet.

Vild og skræmmende oplevelse

19-04-2018

Tama Sørensen

Jeg har været til en clairvoyance og afdødekontakt hos Dorte. Hold fast jeg blev næsten bange for hende. Hun kunne sige så meget om mig, som hun umuligt kunne vide.Dorte har helt sikkert min anbefaling❤

29-03-2018

Gitte

Jeg har fået healing hos Dorthe for 2 gang nu.1 gang kunne jeg ikke mærke så meget.

Men 2 gang i torsdags mærket jeg jeg bedre kunne bruge min højre arm.

Kan varmt anbefales

13-03-2018

Søren Madsen

Jeg kom hos Dorte i sidste uge for at få styr pp alle mine tanker.

Hun forslog trance behandling og det virkede.

Jeg tænker mindre og føler mig mere klar.

Skal dog have et par samtaler mere.

Men utroligt hvad Dorte kunne flytte hos mig på bare 1 time.

Glæder mig til vi ses igen.

18-01-2018

Gitte Nielson

Min søn på 19 år har gået til hypnoterapi og BARS behandling hos Dorte. Han er blevet et helt andet menneske, som nu pludselig har mod på at flytte hjemmefra. Tusind tak for hjælpen. Vi glemmer dig aldrig og glemmer ikke du reddet vores lille familie

Hjemmeside 10-01-2018

Anette Tengberg

Jeg var den heldige vinder af en afdødekontakt hos Dorthe. Waou! det var fantastisk.

Jeg fik besøg af 6 afdøde familiemedlemmer, fik svar på mit eget besøg af ånder - hvem er de og hvorfor de viste sig for mig. Og til slut fik jeg besked om 2 ånder, der kom i mit eget hjem. Den ene rensede Dorthe væk, den anden indgik vi aftale med, så han
ikke vækker mig om natten. Alt virker! Jeg fik lov at optage sittingen og har siden hørt det igen.

Tak Dorthe:)

Hjemmeside 28-11-2017

Lis Duncan

Var til pendulkursus igår aftes hos Dorte

Det var en hel fantastisk aften, kan varmt anbefales.

Du gir så meget Dorte, glæder mig til min videre udvikling, via dig.

Tak til de andre der deltog, sikken en dejlig stemning.28-11-2017

Annette

Tusind tak for et forrygende pendulkursus, men en hel fantastisk energi.

Du gav bare så meget.

Af ❤ tak for jeg mødte de andre der også var med

Hjemmeside 27-11-2017

søren nielsen

Hej jeg ville høre om du kan se hvordan min fremtid ville se ud samt bolig pris hvad jeg skal regne med det er mig som sidder ned

24-11-2017

Lisbeth Hansen

Hej Dorthe

Mange tak for BARS. Det gav ro i min krop og sind.

Jeg kunne mærke det arbejdet i min krop flere dage efter.

Kommer helt sikkert igen

Hjemmeside 18-11-2017

Dorte Bjørn

Hej Dorte. Mange tak for en god læsning i dag på Sorø Jule Messe :) Gode svar og råd som har givet mig energi og mod til nytænkning i min klinik.

02-11-2017

Tanya Nielsen

du er bare god og så meget glad for at jeg valgte dig, du har hjulpet mig så meget idag tusind tak for det

29-10-2017

Janne Striberg

Hej Dorte 💜 Nu er jeg kommet i din klinik siden maj mdr... fantastisk sted 💜 Du er altid venlig og imødekommende og hjertevarm..💜 Knus

Hjemmeside 11-10-2017

Louisa Nielsen

Tusind tak for dog Dorthe.

Tak for du fik sat nogle ting på plads for mig.

Ikke sidste gang jeg besøger dig

10-07-2017

Tanja M Frimark

Af hjertet Tak.... for at hente min sjæl hjem!

Fantastisk oplevelse, giver mig lige det sidste spark - i rette retning.

Endelig føler jeg mig hel💚29-06-2017

Sanni Torning Honnens

Hej Dorte

Mange tak for fjern rensning af chakra. Kunne mærke/se et tæppe der bølgende lige som vandet og blev til en bølge og derefter følte jeg en lettelse. Det snorrede i hele kroppen. Føler mig mere afslappet i mit hoved i dag 😇❤

Så mange tak for at jeg måtte være din prøve kanin.

Med venlig hilsen Sanni ❤️

20-06-2017

Jeanette Jensen

Jeg har været til en dejlig rensning af chakra og healings, hos Dorthe hvor Keith var hendes elev .

Det var rigtig dejligt , jeg så engle vinger , og farver , fik besked fra min mor..

08-06-2017

Lone

Hej jeg har kontaktet Dorthe et par gange og det hun har forudset og sagt har passet så godt - det er hændt efterfølgende- så det har været en god hjælp for mig til at komme videre af - stort knus til Dorthe

31-05-2017

Christina

Hej Dorte

Sidder med tåre i øjne. Du ramte så meget plet og gav mig meget at tænke over

19-05-2017

Janne

Hej Dorte🤗 Hyggeligt og spændende at få clairvoyance hos dig.. Jeg må sige at du ramte "plet"!!! Kommer helt sikkert igen en anden dag 🤗

26-04-2017

Henriette

Min søn fik en halv times bars behandling, han synes at det var dejligt at ligge og slappe af og hyggeligt at snakke med dig, men har ikke efterfølgende kunne mærke den store forskel

19-04-2017

Julie

Min dreng på 11 år har fået bars hos dig.

Det virker min dreng har været mere rolig og kunne bedre klare skolen.

Men tror han skal have en tid til

Knus fra Julie

01-04-2017

Mia Jensen

Hej Dorte.

1000 tak for en rigtig hyggelig aften i torsdags. Det var fantastisk, at få lov til at opleve dine evner. Du gav mig svar på meget af det som der har været i mine tanker.

Hilsen Mia.

20-03-2017

Julie Rasmussen

Hej.

Jeg har været hos Dorte for at finde ro i mit liv. Hun gav mig så meget hjælp. Utroligt som hun ramte rigtigt i kontakten til min mormor. Tak Dorte

10-02-2017

Gitte Hansen

Hej Dorte. Jeg oplever at de svar udgiver er meget præcise . Du har helt vild meget styr påtoden😍

09-02-2017

Kamilla

Hej DorteNu er det 10 dage siden jeg var hos dig.

Fik underbevidsthed terapi fordi jeg spiser mange søde sager.

Jeg har ikke spist så meget,som en vingummi.

Så ja det virker. Utroligt

Min anbefaling af dig

Hilsen fra Kamilla

20-01-2017

Kamilla Nielsen

Hej Dorte

Tusinde tak for din behandling, ang. Angst for hvad andre tænker om mig.

Der er nu gået en uge og har slet ikke haft den angst / tanke om hvad andre mener.


Må sige at hvad jeg har oplevet må jeg sige at du er én yderst kompetent behandler 😊


Håber vores veje krydses igen

Hilsen Kamilla

18-01-2017

Linda Rasmussen

Tak for hjælpen med kontakt til min lille baby. Det betyd meget for mig og der lettede en sten fra mit hjerte. Dejligt at han går sammen med mormor.

09-12-2016

Pernille Nielsen

Af hjertet tak Dorte.

Har været til afdødekontakt hos Dorte.

Det gav mig, så meget ro.

Vildt du kunne få min far til,at give mig et knus

01-11-2016

Charlotte

Onsdag d. 28-9 - 2016 var jeg prøvekanin i underbevidsthedsterapi hos Dorte. For det første var det fantastisk at møde dig Dorte :).

Vil fortælle, at jeg ikke kan have at miste kontrollen med mange ting. Men, siden denne dag har jeg faktisk haft lidt "svært" med at lave/gøre de ting som jeg mener jeg skal have styr på. Jeg er helt sikkert på det virkede, endda så meget, at jeg nu er bagud
:). For alle skal kunne forstå hvordan det virkede er her et ex. Jeg stod faktisk for et bankospil i et festudvalg. Efter jeg havde været hos Dorte var det meningen jeg skulle ud og handle gevinster for et pænt stort beløb. Jeg var i mange butikker og kom
hjem med 3 pk. klisterflag værdi kr. 5! Det skal siges, at det IKKE ligner mig. Så jeg er helt sikker på besøget hos Dorte virkede efter hensigten. Jeg HAVDE sluppet min indre kontrol.

Tusind Tak Dorte. Knus fra Charlotte.

30-09-2016

Helene Holst Nielsen

Jeg opsøgte Dorte i forbindelse med en hel del udfordringer i mit liv... Har før opsøgt clairvoyance, men aldrig har det været så præcist og rammende som denne gang!


Af ❤ tak!

25-09-2016

Signe Rosenberg

Hej Dorte,

mange tak for den hjaelp vi fik til Amalie - hun er en glad pige igen som sover godt efter vi fik sent den tunge energi afsted.


Og tak for du at svarede paa nogle af de sporgsmaal jeg ikke stillede :-) men havde brug for at kende svarene paa.

Tak

22-09-2016

Jeanette Boesen

Hej Dorte.

Tak for en rigtig spendere sjælerejse.

Jeg var rigtig og fattige og jeg har været mand. Jeg har i gammen alle mine liv hjulpet mensker und tagene et hvor jeg var sur og ond ved andre. Jeg har været munk/præst på Bornholm i hvidt tøj nok lidt det man kalder landsby tosse men meget velligt af lige
vel. Jeg ved jeg har haft flere liv men der blev sagt stop også må jeg bare prøve en gang til. Mange tak til Dorte en rigtig god oplevelse.

Kh jeanette

05-09-2016

Birgitte Smedegaard

Jeg var så heldig at vinde en sjælerejse hos Dorte. Jeg var tilbage i 5 liv, og oplevede især det sidste liv følelsesmæssigt meget stærkt. Det var en meget spændende oplevelse! Tak, Dorte.

01-09-2016

Camilla Refer

Jeg har været på sjælerejse hos Dorte og det var nogle spændene liv der kom frem.

Har efterfølgende tænkt meget over de forskellige liv og vil helt klart prøve det igen og komme mere i dybden.

27-08-2016

Heidi Hansen

Tak for to spændende afdødekontakt arrangement. Har fået meget ud af det og vil helt klart have en personlig sitting

27-08-2016

Astra Hansen

Tak for en spændende sjælerejse.

Vildt jeg kunne se mig selv i gamle liv.

Jeg så mig selv som en gamle fattig indianer.

jeg fik hele rusjeturen med følelser.

Grinede,græd,blev forskrækket.Kan varmt anbefales.

Tak Dorte

22-08-2016

Anette

Tak for en super oplevelse

Hjemmeside 20-08-2016

kenneth

hej Dorte tak for en god oplevelse og god behandling knus fra Kenneth

11-08-2016

Maibritt Christiansen

Jeg har været til healing af ryg i tirsdags. Var lidt spændt på om det virkede på mig. Blev inspireret at de udsendelser det har været på TV.


Jeg kunne mærke varmen fra Dortes hænder, skøn følelse. Jeg kunne mærke en masse strømninger der gik ned i fødderne så det snurrede og det kilede. For første gang i lang tid vågnede jeg kun 1 gang om natten 😊 kom op og holde mig i gang hele dagen og havde
ikke den mindste smerte i ryggen længere.

Jeg har været til healing igen i dag og med stor succes. Dorte healede også mine knæ. Jeg fik beskeden at jeg nok ville føle mig noget træt i løbet af dagen. Jeg er totalt træt, mat i hele kroppen og er lige nøjagtig klar til at få i seng.Mine varmeste anbefalinger sender jeg til dig Dorte, hold fast hvor er du dygtig 💜💜💜

08-08-2016

Anja Nielsen

Tusind tak for afdødekontakt.

Hyggeligt at vi 5 veninder kunne

samles om sådan en aften.

Lidt skræmmende så præcist du beskrev

min farfar26-07-2016

Lene Bjørn

Efter at min mand i en længere periode ikke har kunnet gå, og når han gjorde, var det krumbøjet pga ryg og lændesmerter, går han nu og slår græs :-). Det er efter han har været til healing hos dig. Tak for det.

07-07-2016

Jette Funcke

Jeg har her til morgen været til heling hos dig og da jeg kom havde jeg de værste smerter. Du med din heling fik mine smerter godt nok væk. Dejligt at kende et menneske som dig der altid vil hjælpe andre mennesker med dine evner endnu en gang tak Dorte

06-07-2016

Dorte vejlebo

1000 tak for en rigtig god aften. Fik svar på ting som jeg havde tænkt rigtig meget på.og fik atvide hvad jeg skulle arbejde med.

Det er bestemt ikke sidste gang du har set mig.

mvh Dorte vejlebo

06-07-2016

Jeanette Jensen

Rigtig hyggeligt..

Meget god og spændende oplevelse ,

Helt klart nogen oplysninger jeg kan bruge i fremtiden

. Tak

26-06-2016

Gitte Larsen

Du var hos mig i fredags og hjalp

mig med spørgsmål omkring

mit forhold.

Tak for du fik mig til at indse nogle ting.

Af ❤ tak

20-06-2016

Gitte Steendahl

Tusind tak for det dejlige kram, det er jeg virkelig glad for ❤️

19-06-2016

Charlotte

1000 tak for et dejligt kram det var en utolig fantastisk fornemmelse . Man følte jo virkelig at du stod forand mig og gav mig det og sage alt skal nok gå

08-06-2016

Elsbeth

Af hjertet tak Dorte for,at du

viste,hjalp mig med hvilken

vej jeg skal gå.Håber vi ses en anden dag

26-05-2016

Anna-Merete

Tusind tak for hjælpen da det spøgte i mit hus.

Jeg troede jeg var tosset.

Dorte fik spøgelset væk og fik fortalt om hvem det var.

Af hjertet tak

24-05-2016

Helle

Har idag modtaget et clairvoyant svar fra Dorte og det var meget præcist i hendes beskrivelse af min søn💕

Ikke sidste gang jeg spørger Dorte😊

17-05-2016

Lisbeth

Jeg har i dag fået lagt tarot kort. Hvor er det fantastisk hvor godt det passer på mig. Jeg var overrasket over nogle af de ting der stod. Jeg er mega taknemmelig.

14-05-2016

Joan

Af hjertet tak❤

Du lagde en beskyttelse om vores hus, og gav mig bekræftelse i der er noget ved os. Dermed ramte du plet på nogen ting omkring mig, som jeg slet ikke have nævnt noget om. Det er ret vildt synes jeg!


Nu har du ikke gjort det helt store for mig, men jeg fornemmer bare at du er en ærlig og troværdig clairvoyant.

30-04-2016

Jette Funcke

Tak Dorte fordi du kunne give mig trøst og ro da jeg var utrøstelig vedr. min hund My.

Hjemmeside 24-04-2016

Malene

Tak skarp ! få ord på tilbagemelding som ramte plet som gav mig ro igen.....

24-04-2016

Pernille

Mange tak for hjælpen..

Du har renset vores nye hus så det er klart til vi kan flytte ind i det, vi kan komme til at starte på en frisk. Jeg havde regnet med "så er det ordnet" men jeg fik atvide hvem der var der og lidt om dem, det var en vild oplevelse, jeg er rigtig glad for du
fik nogle af deres kære ned for at få dem godt afsted❤️ Du havde også en snak med min hest som trænger til en gang massage. Jeg er dig evig taknemlig for det du har hjulpet os med..

Jeg kan varmt anbefalde Dorte❤️

De varmeste hilsner Pernille:-)

21-04-2016

Belinda Søs Funcke

Jeg vil sige tusind tak for hjælpen. :) Jeg kan virkelig føle at jeg har fået min energi tilbage. Og der føles en ro i mit hjem.. :) Af hjertet tak. ♡

01-04-2016

Helen Dichmann

Tak for taroktydningen Dorte. Har altid fået at vide jeg skal tage den med ro, men kan ikke, Så nu skal der arbejdes.

Hjemmeside 28-03-2016

Bente

Tusind tak af <3 for healingen i aften Dorthe <3 ..jeg drak vand inden og under healingen rumsteredee min mave ..og så falldt jeg i en dyb søvn.... <3 ..Har du nogen tilbage meldinger ? ..Knuuus <3


Hjemmeside 22-03-2016

Elena Faurschou

Jeg fik en tydning af min blind-tegning af venstre hånd og det var spot on - utroligt hvad Dorte kan se ud fra bare en tegning. :) Du er bare dygtig!

15-03-2016

Judith

Dorte er en sød og dejlig person og meget dygtig til det, hun kan. Fik en tydning idag som var SPOT ON ! TAK DORTE....

Hjemmeside 09-03-2016

Zuzu Heidelbach

Jeg fik igennem min veninde af vide at der var en rar gammel dame der fulgte min lille datter, dette fik min veninde af vide efter at have været hos dorthe, jeg skulle derfor selv kontakte dorthe og bede om at få denne ældre dame væk. som sagt så gjort,
udover det fik jeg af vide at vores ufødte tvilling til vores datter er sammen med min farmor, dette var en kæmpe lettelse, så jeg vidste at de passede godt på hinanden og de havde fået fred. jeg havde mange gange fået af vide da jeg aldrig mødte min farnor,
at hun fulgte mig dette vælger jeg dog stadig at tro på, men vælger at tro det er hende der er min skyts engel. så Dorthe Tusind tak, Jeg håber og ber til at min datter kan affinde sig med at den rare gamle dame ikke er her mere. <3

25-02-2016

Camilla

Jeg har været i et selvværdsforløb hos Dorte, efter et slemt brud med en x-kæreste. Jeg var helt nede og skrabe bunden, intet selvværd og ingen selvtillid og totalt knust.


Dorte, hjalp mig gennem samtale og clairvoyance samt healing, til at få mit selvværd og selvtillid op igen. Dorte er et fantastisk varmt og kærligt menneske, som ikke ligger fingere imellem og det er for mit vedkommen det, jeg havde brug for. Dorte, hjalp mig
til, at sætte ord på den vrede som jeg gik med og fik på den måde bearbejdet den. Jeg var/er utrolig glad for mit forløb hos Dorte, det har hjulpet mig rigtig meget, til at se tingene i et helt nyt perspektiv og genvende troen på mig selv.

Jeg har anbefalet Dorte, til mange af mine venner og kan varmt anbefale hende til andre.

23-02-2016

Lis Rasmussen

Hej Dorte.

Tak for en smadder hyggelig og lærerig aften.

Vi var 7 gæster og der var en rigtig god stemning.

Jeg fik en masse gode input og personlige oplevelser med hjem.

Tusind tak Dorte, og også tak til alle jer andre 😊👼

09-02-2016

Dorith toftegaard

Tak for en spændende og anderledes aften

02-02-2016

Maibritt Christiansen

Tak for i dag Dorte.

Jeg har været hos dig og har tegnet min hånd som du så tydede 😉 du ramte søreme plet og jeg er overrasket over hvor meget man kan se udfra kun det. Dorte, du er meget dygtig og du får mine varmeste anbefalinger 💗

02-02-2016

Lis Duncan

Fra mit hjerte TAK Dorte

Kan kun gi Dorte mine varmeste anbefalinger

24-01-2016

Christina

Tak for en god oplevelse i Cafe K. Jeg har altid følt mig kvalt af angst ved at høre om noget fra den anden verden. Jeg blev positivt overrasket, Dorte har en beroligende energi og varme. Jeg var tryg hele vejen igennem. Tak for den gode oplevelser, Tak
for Hilserne fra min elskede hund og hest. Tak for forståelsen af hvorfor vores datter vågner op hver nat mellem kl. 3-4 stykker.

20-01-2016

Dorith Toftegaard

Spændende aften i orangeriet , fantastisk stemning

18-12-2015

Jannie Kristiansen

Jeg var igennem en meget spændende rejse i tirsdags sammen med Dorte Brighton Andersen... Hun førte mig tilbage helt til år 1119 og så helt frem til 1922.


Det blev til gennemgang af 7 forskellige liv frem til det jeg lever idag.

jeg kan føre en rødtråd igennem dette lange forløb og det har hjulpet mig til at forstå hvorfor jeg gør nogen ting som jeg gør og reagere som jeg gør.

Jeg siger tak til Dorte for denne rejse og vil opfodre andre til at tage samme rejse.

16-12-2015

Camilla

Jeg har haft flere gode oplevelser med Dorte, hvor jeg spurgt hende til råds med forskellige situationer i mit liv. Hun har hver gang ramt plet, været præcis og jeg er ikke i tvivl om hendes evner indenfor clairvoyance. Jeg kan varmt anbefale Dorte som
clairvoyant, hun er rigtig dygtig og jeg vil helt klart spørge hende til råds igen hvis jeg får behov for det i fremtiden.

Mvh. Camilla

08-12-2015

Ea

Har idag fået lagt kort af Dorte, jeg vil sige tusinde tak for din hjælp, du vidste absolut intet om mig, du fik et billede af mig, det var alt, men jeg må sige du ramte alt præcis om mig personligt, bliver jeg i tvivl om noget fremover vil jeg med glæde
gøre brug af dig. Mange venlige hilsner. Ea

06-12-2015

Anne Mathiesen

Var til en sitting hos Dorte primært hvad 2016 havde at byde på, det var meget interessant og spændende sagde ikke noget om hvad jeg primært ønskede vi skulle tale om men lod Dorte selv stille ind på mig og finde frem til det. Kan kun sige hun ramte total
plet, så nu venter jeg spændt på at de ting sker. ❤️

27-11-2015

Nini Glumsøe

Jeg er af Dorte blevet ført tilbage gennem 4 liv, startende i 1678 - det har været rigtig spændende og lærerigt og desværre fyldt med svigt... Det har efterfølgende givet mig en større forståelse for egne reaktionsmønstre.

Har udover det også været til en afdødekontakt hos Dorte - spændende oplevelse.

Kan kun varmt anbefale Dorte - for hendes varme, kompetente dygtighed.

27-11-2015

Dorith Toftegaard

Dorte har lige føre mig tilbage gennem 5 tidligere liv, meget spændende læsning, om en pige der har oplevet lidt af hvert, gennemgående haft et godt liv. Det skal lige nærlæses og tydes lidt mere

25-11-2015

Lillian Larsen

Hov glemte lige at uddybe min tidligere indlæg angående min oplevelse 😊Den kommer herJeg skulle være prøve kanin for Dorte mens hun ville se tilbage på mit liv.Hun skulle ikke bruge nogen direkte oplysninger, jeg skulle kun svare hvis hun spurgte om noget.

Dorte skrev så fint tilbage om mit tidligere liv.

Helt tilbage til år 716 blev hun ført og frem til i dsg.Har kun ris til hende 😊Hilsen Lillian

25-11-2015

Lillian Larsen

Hej alle.Jeg har i dag fået Dorte til at se tilbage i mit tidligere liv, på afstand gennem min person.

Jeg er sikker på med den dygtige person som du er Dorte, at det nok er sådan det er foregået
Super spændende at læse da svarene kom.Men puha hvor har man været meget igennem.Utroligt flot du kan Dorte.Knus og kram

Lillian😊03-11-2015

Betina Trust

Kære Dorte.

Jeg vil gerne sige tusind tak igen, for svar på mine spørgsmål igår.

Jeg fik de svar, jeg ikke havde turde håbe på, hvilket selvfølgelig betyder så meget, at jeg fik helt tårer i øjnene af glæde.

Men noget der også betød meget var, at jeg nok havde regnet med "Ja"/"Nej" svar. Men du svarede meget mere uddybede.


Så tak igen ❤ ikke sidste gang, jeg har spurgt dig om noget.

Kærlig hilsen Betina

19-10-2015

Lis

Jeg har lige været hos Dorte til en clairvoyance og det var bare den bedste oplevelse. Jeg fik så meget mere end jeg kom efter. TAK

03-10-2015

Lis Rasmussen

Hej Dorte.

Jeg har haft en mail clairvoyance, og alt det du skrev ramte spot on. Helt vildt

02-10-2015

Tina Jeppesen

Hej Dorte

Mange tak for en god Fuldmåne klarsynsaften den 28.9-15 Det var rigtig spændende at deltage.

-Og tak for idag, spændende og lærerigt at være forsøgskanin, når du prøver dit pendul af og tak for du også stillede ind og gav mig opmundrende, spændende og dejlige beskeder om mine drenge.


Jeg kommer meget gerne igen....

Hej fra Tina

01-10-2015

Lene volder

Hej Dorte

Tusinde tak for en fantastisk formiddag. Du er utrolig dygtig, og du har en dejlig rolig og sikker udstråling.

Jeg har prøvet mange clairvoyanter igennem årene, og du er helt klart dygtig.

Jeg kan varmt anbefale dig.

Tak for en god oplevelse.29-09-2015

Maibritt Christiansen

Hej Dorte

Tusind tak for hjælpen hos min datter. Det har virkelig gjort stort indtryk hos dem og de har alle mærket den forandring der er sket i deres hjem 😊 du er virkelig dygtig og kan varmt anbefale dig.

09-09-2015

Bettina

Tak for en super god aften ( klarsynsaften ) Ingen tvivl om du kan noget. Jeg var glad for at høre min elskede hund havde det godt og ikke havde ondt mere. Jeg var i tvivl om du havde fat i min mormor, meget passede, men noget synes jeg ikke var rigtigt.
Det viste sig faktisk, at næsten det hele var rigtigt, jeg vidste det bare ikke, da det var imens jeg var barn, eller før min tid, men fik tingene bekræftet af min mor. Så stor og varm anbefaling herfra :-)

02-09-2015

Jannie Kristiansen

Hej Dorte

Du er super dygtig og din faglighed er i top.

Jeg har haft dig ude i mit hus og her har været ro siden.... Samt jeg har været hos dig og fået en clairvoyance og den har jeg brugt til at arbejde med mig selv.Jeg vil varmt anbefale dig til andre som skulle komme ud for at skulle have hjælp af en clairvoyantKnus Jannie

Hjemmeside 02-09-2015

Jane Ch. Gad

Kære Dorte - du er et fantastisk menneske. Og ydermere superdygtig. Jeg har på intet tidspunkt været i tvivl. Glæder mig til, at vi ses igen. Kram Jane

22-08-2015

Lillian

Hej Dorte.Tusind tak for din hurtige besvarelser og din fantastiske måde at være påDet er altid en fornøjelse at skrive meddig 😊Venligst hilsen

Lillian

12-08-2015

Birgitte Nielsen

Kære Dorte

Tusinde tusinde tak for hjælpen da jeg var usikker 😊 du er bare dygtig tak er kun et fattigt ord.

29-07-2015

Marianne Petersen

Kære Dorthe. Tusind tak for din hjælp trods den lange afstand. Du har fortalt ting som først har vist sig dage efter bla. Da Chr havde ondt i maven, eller da du skrev om han havde ondt når han kiggede til venstre (han var låst og var til kiropraktor).
Det er bare nogle få af de ting du har hjulpet med - af ❤️ Tak!